Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гарбузовий крем-суп з фісташками?
Додані в гарбузовий суп фісташки зроблять його ще корисніше і смачніше. Якщо є можливість і час, гарбуз перед приготуванням запечіть в духовці до м'якості і додайте до вже готових овочів. Якщо часу немає - дотримуйтесь рецептом.
Що знадобиться для приготування
Кілограм гарбуза
Дві цибулини
20-30 грам вершкового масла
200 мл. жирних вершків
50 грам фісташок
Сіль і чорний мелений перець за смаком
По щіпці меленого імбиру і мускатного горіха
Трохи вершків або сметани для подачі
Приготування

Гарбуз очистити від шкірки і волокнистої серединки з насінням. М'якоть нарізати невеликими кубиками. Цибулю дрібно порубати. У сковорідці розігріти вершкове олію, спасерувати цибулю до прозорості, не смажити! Додати гарбуз, при постійному помішуванні гасити десять хвилин. Вогонь зробіть невеликим.

Перекладіть гарбуз в каструлю. У сковороду, де смажилися овочі, влити літр киплячої води, довести до кипіння і перелити в каструлю з гарбузом. Якщо рідина не покрила овочі, долити ще трохи води. Дати закипіти і варити 20 хвилин до готовності гарбуза. Готові овочі перекласти в блендер, подрібнити, повернути назад в каструлю і влити майже всі вершки. Прогріти суп майже до кипіння, приправити сіллю, спеціями. Розлити по тарілках, додати ложку вершків або сметани і посипати фісташками. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: овочі, каструлю
Як приготувати смачне лимонне варення?
Як спекти ветчинно-кабачковий кекс?
Як зробити цукерки з сочевиці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: