Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гарбузовий крем-суп з фісташками?
Додані в гарбузовий суп фісташки зроблять його ще корисніше і смачніше. Якщо є можливість і час, гарбуз перед приготуванням запечіть в духовці до м'якості і додайте до вже готових овочів. Якщо часу немає - дотримуйтесь рецептом. Що знадобиться для приготування Кілограм гарбуза Дві цибулини 20-30 грам вершкового масла 200 мл. жирних вершків 50 грам фісташок Сіль і чорний мелений перець за смаком По щіпці меленого імбиру і мускатного горіха Трохи вершків або сметани для подачі Приготування Гарбуз очистити від шкірки і волокнистої серединки з насінням. М'якоть нарізати невеликими кубиками. Цибулю дрібно порубати. У сковорідці розігріти вершкове олію, спасерувати цибулю до прозорості, не смажити! Додати гарбуз, при постійному помішуванні гасити десять хвилин. Вогонь зробіть невеликим. Перекладіть гарбуз в каструлю. У сковороду, де смажилися овочі, влити літр киплячої води, довести до кипіння і перелити в каструлю з гарбузом. Якщо рідина не покрила овочі, долити ще трохи води. Дати закипіти і варити 20 хвилин до готовності гарбуза. Готові овочі перекласти в блендер, подрібнити, повернути назад в каструлю і влити майже всі вершки. Прогріти суп майже до кипіння, приправити сіллю, спеціями. Розлити по тарілках, додати ложку вершків або сметани і посипати фісташками. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |