Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гарбузовий десерт?
Поки сезон гарбуза в розпалі, потрібно спробувати багато рецептів з гарбузом - смачних і різних! Цей десерт і за способом приготування, і за складом продуктів дуже нагадує пудинг. Виходить смачно і дуже ніжно.
Що знадобиться для приготування
Шість столових ложок цукру
Дві столові ложки крохмалю
Склянку з чвертю молока
Одне яйце
Трохи більше половини склянки гарбузового пюре
Щіпка солі
Щіпка мускатного горіха
Чайна ложка кориці
Чайна ложка ванільного екстракту (або ванільний цукор)
Волоські горішки і збиті вершки для прикраси
Приготування

Гарбуз очистити від шкірки, вирізати серединку з волокнистої м'якоттю і насінням. Нарізати гарбуз шматочками, запекти в духовці на середньому вогні до м'якості. Перекласти в блендер, подрібнити в пюре.
Цукор і крохмаль змішати в каструльці. Молоко збити з яйцем і поступово вливати в цукрову масу. Поставити на вогонь, довести до кипіння, постійно помішуючи. Зняти, додати гарбузове пюре і розмішати. Всі спеції змішати з чайною ложкою цукру, сіллю і цю суміш додати до гарбузово-молочної масою.
Поставити каструльку на маленький вогонь, знову довести до кипіння, варити три хвилини. Розлити десерт по стаканчиках, остудити. При подачі прикрасити вершками і волоськими горіхами.
Категория: Рецепти |
| Теги: пюре, десерт
Як приготувати фахитас з яловичиною?
Як спекти сирно-шоколадний пиріг?
Як зробити сирники зі згущеним молоком?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: