Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гарбузовий десерт?
Поки сезон гарбуза в розпалі, потрібно спробувати багато рецептів з гарбузом - смачних і різних! Цей десерт і за способом приготування, і за складом продуктів дуже нагадує пудинг. Виходить смачно і дуже ніжно. Що знадобиться для приготування Шість столових ложок цукру Дві столові ложки крохмалю Склянку з чвертю молока Одне яйце Трохи більше половини склянки гарбузового пюре Щіпка солі Щіпка мускатного горіха Чайна ложка кориці Чайна ложка ванільного екстракту (або ванільний цукор) Волоські горішки і збиті вершки для прикраси Приготування Гарбуз очистити від шкірки, вирізати серединку з волокнистої м'якоттю і насінням. Нарізати гарбуз шматочками, запекти в духовці на середньому вогні до м'якості. Перекласти в блендер, подрібнити в пюре. Цукор і крохмаль змішати в каструльці. Молоко збити з яйцем і поступово вливати в цукрову масу. Поставити на вогонь, довести до кипіння, постійно помішуючи. Зняти, додати гарбузове пюре і розмішати. Всі спеції змішати з чайною ложкою цукру, сіллю і цю суміш додати до гарбузово-молочної масою. Поставити каструльку на маленький вогонь, знову довести до кипіння, варити три хвилини. Розлити десерт по стаканчиках, остудити. При подачі прикрасити вершками і волоськими горіхами. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |