Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гарбузове печиво з шоколадом?
Щоб печиво вийшло рівним і акуратним, тісто покладіть в кондитерський мішок без насадок і просто видавлюйте трохи тесту на деко. Якщо естетична складова печива не настільки важлива - викладайте тісто на деко за допомогою чайної ложечки. Що знадобиться для приготування 200 грам вершкового масла Два яйця Склянку гарбузового пюре Три склянки борошна Склянку цукру Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Чайна ложка розпушувача Щіпка солі Пакетик ванільного цукру Чайна ложка кориці По чверті чайної ложки імбиру і мускатного горіха 150 грам чорного шоколаду Приготування Міксером на високій швидкості збийте м'яке масло з цукром. По одному додайте яйця, щоразу добре збиваючи суміш. Потім покладіть гарбузове пюре (відваріть гарбуз на пару і розімніть в пюре), ванільний цукор. Розмішайте. Змішайте просіяне борошно, сіль, все прянощі і спеції, розпушувач. По частинам додайте борошняну суміш до масляної, відразу ж вимішуйте тісто. Додати гашену соду. Як слід вимісіть тісто і покладіть в нього шоколад, нарізаний дрібними шматочками. Ще раз вимісіть тісто. Покладіть частину тіста в кондитерський мішок (насадки не потрібні), видавлюйте тісто на деко (його застелити папером для випічки) або викладайте за допомогою чайної ложечки. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку, випікайте приблизно 15 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |