Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гарбуз з родзинками в горщику?
Якщо у вас стоїть питання що приготувати з гарбуза, спробуйте такий варіант приготування. Вийде відмінний, нехлопотное і дуже смачне блюдо, горщики зроблять свою справу. Готувати можна з свіжої або замороженої гарбуза.
Що знадобиться для приготування
Кілограм очищеної гарбуза
Склянку родзинок
500 - 600 мл вершків або молока
Дві - три столові ложки цукру (за смаком, можна і більше)
Пакетик ванільного цукру
Приготування

Підготовлену гарбуз ріжемо дрібними кубиками. Змішуємо ванільний цукор з цукром, засипаємо гарбуз, перемішуємо і даємо постояти. Родзинки промиваємо. В порційні горщики шарами викладаємо гарбуз і родзинки (верхній шар повинен бути з гарбуза), заливаємо молоком або вершками так, щоб верхній шар гарбуза не був повністю покритий. Ставимо горщики на деко і ставимо в холодну духовку. Включаємо розігрів на 180 градусів і з моменту розігріву духовки до заданої температури засікаємо п'ятдесят хвилин (можна потримати трохи довше). Подавати гарбуз можна і гарячої і охолола. З цієї кількості продуктів виходить чотири горщика по 500 мл
Можна в це блюдо додавати й інші сухофрукти, але тоді потрібно збільшити кількість цукру.
Категория: Рецепти |
| Теги: гарбуз, гарбуза
Овочевий пиріг зі спаржею і сиром
Готуємо млинці
Як готується гостра сальса?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: