Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гарбуз з родзинками в горщику?
Якщо у вас стоїть питання що приготувати з гарбуза, спробуйте такий варіант приготування. Вийде відмінний, нехлопотное і дуже смачне блюдо, горщики зроблять свою справу. Готувати можна з свіжої або замороженої гарбуза. Що знадобиться для приготування Кілограм очищеної гарбуза Склянку родзинок 500 - 600 мл вершків або молока Дві - три столові ложки цукру (за смаком, можна і більше) Пакетик ванільного цукру Приготування Підготовлену гарбуз ріжемо дрібними кубиками. Змішуємо ванільний цукор з цукром, засипаємо гарбуз, перемішуємо і даємо постояти. Родзинки промиваємо. В порційні горщики шарами викладаємо гарбуз і родзинки (верхній шар повинен бути з гарбуза), заливаємо молоком або вершками так, щоб верхній шар гарбуза не був повністю покритий. Ставимо горщики на деко і ставимо в холодну духовку. Включаємо розігрів на 180 градусів і з моменту розігріву духовки до заданої температури засікаємо п'ятдесят хвилин (можна потримати трохи довше). Подавати гарбуз можна і гарячої і охолола. З цієї кількості продуктів виходить чотири горщика по 500 мл Можна в це блюдо додавати й інші сухофрукти, але тоді потрібно збільшити кількість цукру. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |