Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати фруктово-ягідний ледачий пиріг?
Пиріг можна готувати в різних варіантах - з яблуками, з яблуками і сливою, з вишнею, смородиною або зробити суміш з ягід. Є і пісний варіант пирога, в ньому вершкове олія замінюється рослинним. Що знадобиться для тіста 200 грам борошна 200 грамів манної крупи 200 грам цукру Чайна ложка розпушувача Пакетик ванільного цукру Для начинки 800 грам яблук 100 грам цукру Кориця за смаком 80 грам вершкового масла Сік і цедра половинки лимона (за бажанням) Приготування Змішайте цукор, ванільний цукор, розпушувач, манку і борошно. Розділіть цю суміш на три частини. Яблука очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці. Щоб не потемніли збризніть лимонним соком. Покладіть яблука цукор, корицю і лимонну цедру. У змащену маслом форму насипте одну третину сухої суміші, на неї покладіть половину начинки. Розрівняйте начинку, насипте ще третина сухої суміші і викладіть другу половину начинки. Рівномірно насипте залишилася суху суміш, зверху на неї натріть заморожене вершкове масло (або полийте рослинним - у пісному варіанті) і поставте в розігріту до 180 градусів духовці. Випікайте 30 - 40 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |