Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати фруктово-ягідний ледачий пиріг?
Пиріг можна готувати в різних варіантах - з яблуками, з яблуками і сливою, з вишнею, смородиною або зробити суміш з ягід. Є і пісний варіант пирога, в ньому вершкове олія замінюється рослинним.
Що знадобиться для тіста

200 грам борошна
200 грамів манної крупи
200 грам цукру
Чайна ложка розпушувача
Пакетик ванільного цукру

Для начинки

800 грам яблук
100 грам цукру
Кориця за смаком
80 грам вершкового масла
Сік і цедра половинки лимона (за бажанням)

Приготування

Змішайте цукор, ванільний цукор, розпушувач, манку і борошно. Розділіть цю суміш на три частини. Яблука очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці. Щоб не потемніли збризніть лимонним соком. Покладіть яблука цукор, корицю і лимонну цедру.
У змащену маслом форму насипте одну третину сухої суміші, на неї покладіть половину начинки. Розрівняйте начинку, насипте ще третина сухої суміші і викладіть другу половину начинки. Рівномірно насипте залишилася суху суміш, зверху на неї натріть заморожене вершкове масло (або полийте рослинним - у пісному варіанті) і поставте в розігріту до 180 градусів духовці. Випікайте 30 - 40 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: насипте, цукор
Як готувати сирну паску?
15 кращих рецептів плову
Як готується піца по-мексиканськи?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: