Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати фруктовий коктейль?
Не так довго залишилося чекати нового врожаю ягід і фруктів і зараз саме час використовувати заморожені запас ягоди. Не обов'язково готувати з них киселі або начинки для пирогів, набагато корисніше з чорною смородиною або з журавлиною приготувати фруктовий коктейль.
Необхідні продукти

Два - три м'яких стиглих банана (можна використовувати і перезрілі)
Дві жмені заморожених ягід (журавлини або смородини)
Половина склянки яблучного або апельсинового соку
Одне яблуко
Кілька столових ложок натурального йогурту
Приготування

Для приготування коктейлю знадобиться блендер з функцією подрібнення льоду (Ise). Ягоди розморожувати не треба, відразу ж як дістанете з морозилки, покладіть їх в блендер і подрібніть протягом 15 - 20 секунд в режимі «Ise». Додайте нарізані шматочками банани, йогурт, шматочки очищеного від шкірки яблука, влийте сік і добре збийте в блендері. Коктейль потрібно пити відразу після приготування. В заморожених ягодах багато вітамінів, такий напій особливо корисний ранньою весною і взимку, коли багато магазинні фрукти без смаку і практично позбавлені вітамінів.

Влітку такий коктейль можна робити зі свіжими фруктами і ягодами, наприклад, додавати чорницю, полуницю, малину і свіжу чорну смородину.
Категория: Рецепти |
| Теги: Коктейль, Приготування
Смажений сир
Рецепт смачного салату зі свіжої капустою
Як правильно варити яйця пашот?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: