Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати фруктовий коктейль?
Не так довго залишилося чекати нового врожаю ягід і фруктів і зараз саме час використовувати заморожені запас ягоди. Не обов'язково готувати з них киселі або начинки для пирогів, набагато корисніше з чорною смородиною або з журавлиною приготувати фруктовий коктейль. Необхідні продукти Два - три м'яких стиглих банана (можна використовувати і перезрілі) Дві жмені заморожених ягід (журавлини або смородини) Половина склянки яблучного або апельсинового соку Одне яблуко Кілька столових ложок натурального йогурту Приготування Для приготування коктейлю знадобиться блендер з функцією подрібнення льоду (Ise). Ягоди розморожувати не треба, відразу ж як дістанете з морозилки, покладіть їх в блендер і подрібніть протягом 15 - 20 секунд в режимі «Ise». Додайте нарізані шматочками банани, йогурт, шматочки очищеного від шкірки яблука, влийте сік і добре збийте в блендері. Коктейль потрібно пити відразу після приготування. В заморожених ягодах багато вітамінів, такий напій особливо корисний ранньою весною і взимку, коли багато магазинні фрукти без смаку і практично позбавлені вітамінів. Влітку такий коктейль можна робити зі свіжими фруктами і ягодами, наприклад, додавати чорницю, полуницю, малину і свіжу чорну смородину. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |