Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати французькі тости з шинкою і сиром?
Трохи нескладних приготувань з вечора, і вранці ви легко і швидко приготуєте смачний сніданок. Втім, тости цілком можуть виступати в ролі вечері або денного перекусу. Що знадобиться для приготування Половинка французького батона (або будь-якого тонкого батона) Кілька скибочок вареної шинки Кілька скибочок будь-якого твердого сиру Шість яєць Дві склянки молока Чайна ложка діжонської гірчиці Трохи рослинного масла Приготування батон Наріжте скибочками завтовшки 1-1,5 див Яйця збийте. Форму для запікання змастіть маслом. Розкладіть в один шар шість скибочок хліба. На кожен шматок покладіть по шматочку шинки і шматочка сиру. Закрийте зверху ще одним скибочкою хліба щоб вийшли закриті бутерброди. До збитим яйцям додайте молоко і діжонську гірчицю. Вилийте суміш на сендвічі, закрийте кришкою і приберіть на ніч або на шість годин в холодильник. Вранці розігрійте духовку до 180 градусів, поставте туди форму з тостами і запікайте поки тости не підрум'яняться (по часу 40-45 хвилин). Готовність перевірте ножем - він повинен виходити з хліба чистим, без прилиплих крихт. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |