Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати французькі тости з шинкою і сиром?
Трохи нескладних приготувань з вечора, і вранці ви легко і швидко приготуєте смачний сніданок. Втім, тости цілком можуть виступати в ролі вечері або денного перекусу.
Що знадобиться для приготування

Половинка французького батона (або будь-якого тонкого батона)
Кілька скибочок вареної шинки
Кілька скибочок будь-якого твердого сиру
Шість яєць
Дві склянки молока
Чайна ложка діжонської гірчиці
Трохи рослинного масла

Приготування

батон Наріжте скибочками завтовшки 1-1,5 див Яйця збийте.
Форму для запікання змастіть маслом. Розкладіть в один шар шість скибочок хліба. На кожен шматок покладіть по шматочку шинки і шматочка сиру. Закрийте зверху ще одним скибочкою хліба щоб вийшли закриті бутерброди.
До збитим яйцям додайте молоко і діжонську гірчицю. Вилийте суміш на сендвічі, закрийте кришкою і приберіть на ніч або на шість годин в холодильник.

Вранці розігрійте духовку до 180 градусів, поставте туди форму з тостами і запікайте поки тости не підрум'яняться (по часу 40-45 хвилин). Готовність перевірте ножем - він повинен виходити з хліба чистим, без прилиплих крихт.
Категория: Рецепти |
| Теги: скибочок, хліба
Як приготувати борщ холодний по-Литовськи?
Як приготувати картоплю, запечену з начинкою?
Салат з помідорів з квасолею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: