Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати філе окуня з рисом і соусом з болгарського перцю?
Цю страву можна готувати цілий рік, але зараз, коли є свіжий болгарський перець з грядки - солодкий, соковитий, ароматний - воно вийде особливо смачною.
Необхідні продукти
600 г філе морського окуня
200 грам сухого рису
Чотири великих болгарських перцю
Дві столові ложки лимонного соку
200 грам ріпчастої цибулі
Сіль і червоний мелений перець
Рослинна олія
Трохи зеленої цибулі для прикраси готового страви
Приготування

Філе окуня розрізати на порційні шматочки, полити лимонним соком, посолити і поперчити. Залишити на півгодини.
Перець нарізати шматочками, залити 125 мл окропу і варити п'ять хвилин. Потім перелити в блендер і пюрировать. Підготовлене пюре виливаємо на сковорідку або в казанчик, туди ж кладемо цибулю, нарізану кільцями, і тушкуємо десять хвилин.
В киплячий соус кладемо шматочки риби, на невеликому вогні під кришкою тушкуємо до готовності риби - хвилин десять, не більше.
Відварюємо рис і подаємо рибку з гарніром з рису, полив смачним соусом і прикрасивши дрібно нарізаною зеленою цибулею. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: риби, кладемо
Як приготувати соковиті котлети з кабачком?
Салат з омлетом
Як приготувати салат з квасолі та грибів?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: