Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати філе окуня з рисом і соусом з болгарського перцю?
Цю страву можна готувати цілий рік, але зараз, коли є свіжий болгарський перець з грядки - солодкий, соковитий, ароматний - воно вийде особливо смачною. Необхідні продукти 600 г філе морського окуня 200 грам сухого рису Чотири великих болгарських перцю Дві столові ложки лимонного соку 200 грам ріпчастої цибулі Сіль і червоний мелений перець Рослинна олія Трохи зеленої цибулі для прикраси готового страви Приготування Філе окуня розрізати на порційні шматочки, полити лимонним соком, посолити і поперчити. Залишити на півгодини. Перець нарізати шматочками, залити 125 мл окропу і варити п'ять хвилин. Потім перелити в блендер і пюрировать. Підготовлене пюре виливаємо на сковорідку або в казанчик, туди ж кладемо цибулю, нарізану кільцями, і тушкуємо десять хвилин. В киплячий соус кладемо шматочки риби, на невеликому вогні під кришкою тушкуємо до готовності риби - хвилин десять, не більше. Відварюємо рис і подаємо рибку з гарніром з рису, полив смачним соусом і прикрасивши дрібно нарізаною зеленою цибулею. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |