Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати дріжджові млинці з начинкою?
![]() Що знадобиться для приготування півлітра теплої води Столова ложка цукру Половинка чайної ложки солі 25 грам звичайних мокрих дріжджів Борошно Рослинна олія Начинка за смаком Приготування Дріжджі розтираємо з цукром і сіллю, вливаємо теплу воду (вона має бути тепліше кімнатної), розмішуємо і поступово підсипаємо борошно. Доводимо тісто до консистенції густої сметани, ретельно розмішуємо, щоб борошно не збиралася грудочками. Накриваємо каструлю кришкою і ставимо в тепло для підйому. В піднялося тісто додаємо вже готову начинку (якщо щось смажили або тушкували, варили, то продукти повинні бути теплими). Добре розмішуємо і даємо тісту ще раз піднятися. В сковорідці розігріваємо масло, столовою ложкою викладаємо тісто, смажимо оладки на середньому вогні до рум'яного кольору з обох сторін. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |