Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати дріжджові млинці з начинкою?
Дуже зручний рецепт. Тісто виходить універсальне, і начинку можна додавати яку завгодно - хоч смажену цибулю або зелений лук з кропом, хоч тушковану капусту, ковбасу, гриби, а можна і солодку - ізюм або свіжу вишню. Що знадобиться для приготування півлітра теплої води Столова ложка цукру Половинка чайної ложки солі 25 грам звичайних мокрих дріжджів Борошно Рослинна олія Начинка за смаком Приготування Дріжджі розтираємо з цукром і сіллю, вливаємо теплу воду (вона має бути тепліше кімнатної), розмішуємо і поступово підсипаємо борошно. Доводимо тісто до консистенції густої сметани, ретельно розмішуємо, щоб борошно не збиралася грудочками. Накриваємо каструлю кришкою і ставимо в тепло для підйому. В піднялося тісто додаємо вже готову начинку (якщо щось смажили або тушкували, варили, то продукти повинні бути теплими). Добре розмішуємо і даємо тісту ще раз піднятися. В сковорідці розігріваємо масло, столовою ложкою викладаємо тісто, смажимо оладки на середньому вогні до рум'яного кольору з обох сторін. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |