Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати дріжджові коржі з часником і зеленню?
З цього тіста можна робити пиріжки, піцу, пончики і ароматні солененькие коржі з часничком і зеленню.
Що знадобиться для тіста

Кілограм борошна
11 г сухих дріжджів (Саф-момент)
Два з половиною склянки води
Півтори чайних ложки солі
Чотири чайних ложки цукру
100 мл рослинного масла

Для верху

Два пучка петрушки
Жменю очищеного часнику
Сіль

Приготування

Тісто. Беремо півсклянки теплої водички, насипаємо в воду чотири чайних ложки цукру і дріжджі. Розмішуємо. Даємо дріжджам зміцніти і поки займемося начинкою.
Чистимо часник і пропускаємо його через часникодавку. Змішуємо з рубаною петрушкою, додаємо чайну ложку (з гіркою) солі, дві чайних ложки води і дві столові ложки рослинної олії. Все розмішуємо.
В миску просіваємо борошно. У склянку з дріжджами доливаємо теплу воду до повного склянки, виливаємо в борошно. Додаємо ще півтори склянки води і півсклянки олії. Кладемо сіль (ложку з гіркою) і вимішуємо тісто. Воно вийде м'яким і буде трохи липнути до рук. Кладемо його в каструлю, накрыаем, даємо піднятися.
З тіста робимо кульки розміром з кулак. На стіл наливаємо трохи олії, кожен кульку розплющуємо дуже тонко в коржик і відразу ж кладемо на розігріту з олією сковорідку. Обсмажуємо з двох боків до рум'яного кольору. готову корж змащуємо часниковою масою і печемо наступну.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: чайних, кладемо
Теплий овочевий салат з кедровими горішками
Як готується омлет з грибами?
Як приготувати смачне желе зі сметани?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: