Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати цимес з м'ясом?
Це дуже смачне давнє єврейське блюдо. Його готують як з м'ясом, так і без нього. За смаком воно солодке і просочене ароматами сухофруктів і соковитого м'яса. Як же приготувати цимес з м'ясом?
Інгредієнти:
Жирне м'ясо - один кілограм;
Картопля - шість штук;
Морква - дві штуки;
Цибуля ріпчаста - одна головка;
Сухофрукти: інжир, курага, родзинки і чорнослив - по двісті грамів кожного:
Червоний перець, сіль;
Цукор - одна столова ложка.

Процес приготування:
Треба очистити картоплю, потім нарізати на великі кубики. М'ясо промити і також порізати крупно. Моркву очистити і порізати кружечками або соломкою. Лу ріпчаста краще нарізати полуколечками.
М'ясо треба підсмажити практично до готовності, додаючи рослинну олію. Окремо пасерувати цибулю.
Викладаємо інгредієнти в гусятницю пошарово. Спочатку кладемо м'ясо, після потрібно розкласти картоплю і присолити. Поверх картоплю треба викласти моркву і присипати цукром. Потім розкласти сухофрукти і викласти зверху смажену цибулю з маслом. Після цього треба присипати перцем. Гусятницю треба прикрити зверху кришкою. Поставити в духовку (180 град.). Готувати пару годин.

Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, Треба
Пиріг з цибулею і беконом
Суп-пюре з гарбуза з фрикадельками
Овочевий суп з м'ясними фрикадельками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: