Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати часникові грінки з чорного хліба?
Грінки - страва дуже смачна, але і дуже калорійне. Навіть просто обсмажені шматочки хліба містять до 500 к/кал в ста грамах готового продукту, а якщо додати сюди калорійну начинку з сиру або м'яса - калорійність виходить позамежною. Щоб не набрати зайву вагу, і поласувати смачними грінками, готувати їх можна з чорного хліба.
Необхідні продукти

Чорний хліб
Рослинна олія
Яйця
Майонез
Для начинки - пучок кропу або петрушки, часник, майонез, сир

Приготування

Хліб наріжте тонкими скибочками. Часник пропустити через часникодавку. Натріть на дрібній тертці сир. Дрібно порубаєте зелень. Змішайте часник з сиром і зеленню, заправити невеликою кількістю майонезу. Приберіть начинку в холодильник і займіться грінками.
Збийте яйце зі столовою ложкою майонезу. Вмочайте скибочки хліба, викладайте в розігріте масло і підсмажте з двох сторін. Намажте грінки з одного боку начинкою, посипте зеленню і викладайте на блюдо.
Можна зробити цю закуску в найпростішому варіанті. Коли часу і продуктів в обріз, а терміново потрібна якась закуска, обсмажте скибочки хліба в маслі, натріть часником з сіллю п посипте тертим сиром. Можна на хвилинку поставити в духовку або покласти на сковорідку під кришку - тоді сир розплавиться.
Категория: Рецепти |
| Теги: грінки, хліба
Як можна приготувати смачні таратушки на кефірі?
Як приготувати картопляні котлети з соусом?
Овочевий суп з м'ясними фрикадельками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: