Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати часникові грінки з чорного хліба?
Грінки - страва дуже смачна, але і дуже калорійне. Навіть просто обсмажені шматочки хліба містять до 500 к/кал в ста грамах готового продукту, а якщо додати сюди калорійну начинку з сиру або м'яса - калорійність виходить позамежною. Щоб не набрати зайву вагу, і поласувати смачними грінками, готувати їх можна з чорного хліба. Необхідні продукти Чорний хліб Рослинна олія Яйця Майонез Для начинки - пучок кропу або петрушки, часник, майонез, сир Приготування Хліб наріжте тонкими скибочками. Часник пропустити через часникодавку. Натріть на дрібній тертці сир. Дрібно порубаєте зелень. Змішайте часник з сиром і зеленню, заправити невеликою кількістю майонезу. Приберіть начинку в холодильник і займіться грінками. Збийте яйце зі столовою ложкою майонезу. Вмочайте скибочки хліба, викладайте в розігріте масло і підсмажте з двох сторін. Намажте грінки з одного боку начинкою, посипте зеленню і викладайте на блюдо. Можна зробити цю закуску в найпростішому варіанті. Коли часу і продуктів в обріз, а терміново потрібна якась закуска, обсмажте скибочки хліба в маслі, натріть часником з сіллю п посипте тертим сиром. Можна на хвилинку поставити в духовку або покласти на сковорідку під кришку - тоді сир розплавиться. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |