Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати бутерброди з часниковим маслом?
Один з варіантів приготування гарячих бутербродів. Цікавий і нескладний, готувати такі бутерброди можна з різними начинками. Що знадобиться з продуктів Французький багет 150 грам твердого сиру Три столові ложки майонезу Дві столові ложки оливкової олії По невеликому пучку свіжого кропу і петрушки (кінзи) Часник за смаком (небагато, досить два зубчики) Сіль і чорний мелений перець Приготування Багет розрізаємо на рівні частини. Обережно вигрібаємо серединку (м'якуш), залишаючи тільки денце, товщиною приблизно в два сантиметри. Сир натираємо на дрібній тертці, дрібно рубаємо зелень. Змішуємо сир, зелень, майонез, якщо потрібно - трохи підсолюємо. Можна начинку зробити в блендері - просто завантажити туди сир і зелень подрібнити, потім змішати з майонезом. Начинити шматочки багета, прикрити начинку хлібним м'якушем. Для соусу подрібнюємо часник, змішуємо його з оливковою олією, додаємо трохи чорного меленого перцю і солі. Обмазуємо повністю цією сумішшю шматочки багета і змащуємо деко на якому вони будуть готуватися. Ставимо в духовку на середній вогонь і запікаємо до рум'яного кольору. В начинку можна додавати гриби або шинку, ковбаску, м'ясо - варіантів безліч. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |