Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати бутерброди з часниковим маслом?
Один з варіантів приготування гарячих бутербродів. Цікавий і нескладний, готувати такі бутерброди можна з різними начинками.
Що знадобиться з продуктів
Французький багет
150 грам твердого сиру
Три столові ложки майонезу
Дві столові ложки оливкової олії
По невеликому пучку свіжого кропу і петрушки (кінзи)
Часник за смаком (небагато, досить два зубчики)
Сіль і чорний мелений перець
Приготування

Багет розрізаємо на рівні частини. Обережно вигрібаємо серединку (м'якуш), залишаючи тільки денце, товщиною приблизно в два сантиметри.
Сир натираємо на дрібній тертці, дрібно рубаємо зелень. Змішуємо сир, зелень, майонез, якщо потрібно - трохи підсолюємо. Можна начинку зробити в блендері - просто завантажити туди сир і зелень подрібнити, потім змішати з майонезом. Начинити шматочки багета, прикрити начинку хлібним м'якушем.
Для соусу подрібнюємо часник, змішуємо його з оливковою олією, додаємо трохи чорного меленого перцю і солі. Обмазуємо повністю цією сумішшю шматочки багета і змащуємо деко на якому вони будуть готуватися. Ставимо в духовку на середній вогонь і запікаємо до рум'яного кольору.
В начинку можна додавати гриби або шинку, ковбаску, м'ясо - варіантів безліч.
Категория: Рецепти |
| Теги: зелень, сир
Як спекти печиво "Кали"?
Млинці з курячим м'ясом рецепт?
Смачний яблучний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: