Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати буряковий гарнір?
Буряковий гарнір ідеально підійде до будь-якої риби - смаженої, тушкованої, вареної або запеченої з картоплею і овочами. Що знадобиться для приготування Одна велика червона буряк або дві середнього розміру Три - чотири солоних огірочка Дві цибулини Дві часточки часнику (для аромату, але можна і не додавати) Столова ложка цукру Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинна олія Приготування Буряк почистити і дрібно нашаткувати або нарізати тоненькими брусочками. На тертці не тріть - у результаті вийде каша. Огірки теж нашаткувати тоненькою соломкою. Цибулю нарізати півкільцями. В сковорідці або сотейнику розігріти рослинне масло. Викласти буряк, додати сіль і цукор, тушкувати на повільному вогні під кришкою майже до готовності. Якщо буряк дала мало соку або він випарувався - додайте трохи водички. Коли буряк стане м'якою, додайте цибулю і солоні огірки. Тушкуйте до готовності. В кінці приготування поперчіть, покладіть подрібнений часник, прогрійте і зніміть з вогню. Дайте настоятися під кришкою і подавайте як гарнір. Буряк хороша і в гарячому, і в холодному вигляді. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |