Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати буряковий гарнір?
Буряковий гарнір ідеально підійде до будь-якої риби - смаженої, тушкованої, вареної або запеченої з картоплею і овочами.
Що знадобиться для приготування
Одна велика червона буряк або дві середнього розміру
Три - чотири солоних огірочка
Дві цибулини
Дві часточки часнику (для аромату, але можна і не додавати)
Столова ложка цукру
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія

Приготування

Буряк почистити і дрібно нашаткувати або нарізати тоненькими брусочками. На тертці не тріть - у результаті вийде каша. Огірки теж нашаткувати тоненькою соломкою. Цибулю нарізати півкільцями.
В сковорідці або сотейнику розігріти рослинне масло. Викласти буряк, додати сіль і цукор, тушкувати на повільному вогні під кришкою майже до готовності. Якщо буряк дала мало соку або він випарувався - додайте трохи водички.
Коли буряк стане м'якою, додайте цибулю і солоні огірки. Тушкуйте до готовності. В кінці приготування поперчіть, покладіть подрібнений часник, прогрійте і зніміть з вогню. Дайте настоятися під кришкою і подавайте як гарнір. Буряк хороша і в гарячому, і в холодному вигляді.
Категория: Рецепти |
| Теги: гарнір, буряк
Як готується закусочний "Наполеон" з картопляно-грибний кремом?
"Медова курочка в ковдрі" (рецепт)
Наливна пиріг з яйцем і зеленою цибулею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: