Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати булочки з начинкою із сухофруктів?
В булочках дуже смачна начинка з сушених яблук, чорносливу і варення. В принципі, поєднання сухофруктів може бути будь, залежить від смакових уподобань. Наприклад, можна додати курагу замість чорносливу, а яблука замінити грушами. Що знадобиться для тіста Три склянки молока Склянку йогурту 250 грам маргарину П'ять яєць Склянку цукру Половина чайної ложки солі Два пакетика сухих дріжджів Борошно Для начинки 300 грам сушених яблук або груш 100 грам чорносливу або кураги П'ять столових ложок будь-якого варення Приготування Яблука і чорнослив замочіть в холодній воді, потім відіжміть і прокрутити на м'ясорубці разом з чорносливом. Змішайте з варенням. Якщо начинка вийшла рідкуватий, додайте трохи крохмалю або мелених горіхів. Підігрійте молоко до кімнатної температури, додайте трохи цукру і всипте дріжджі. Зачекайте, поки з'явиться шапочка піни. Додайте розтоплений і охолоджений маргарин, йогурт, яйця, весь цукор і сіль. Розмішайте, додайте борошно і починайте замішувати тісто. Вона має бути м'яким і добре вымешанным. Дайте йому підійти в теплі, щоб тісто збільшилося в об'ємі в два-три рази. Від тесту відокремлюйте невеликі шматочки, розгортайте овали, по краях робіть надрізи і на середину рівномірно кладіть начинку. Один бік накиньте на іншу щоб в середині була дірочка. Перекладіть на деко, дайте підійти і випікайте на середньому вогні до рум'яного кольору. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |