Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати булочки з грибами і сиром?
Черговий рецепт сирної випічки. В цей раз в тісто додані гриби, зелень і солодкий болгарський перець. Додавайте спеції за смаком, які любите. Що знадобиться для приготування 250 грам ковбасного сиру Два яйця 200 грам маргарину Один солодкий болгарський перець Шість - вісім свіжих печериць Пучок свіжої зелені Сіль і чорний мелений перець, спеції - все за смаком Чайна ложка розпушувача Борошно Приготування Потримайте трохи маргарин в теплі, щоб став м'яким або подтопите трохи в СВЧ. Додайте яйця, сіль, спеції, перемішайте. На крупній тертці натріть сир (попередньо зріжте тверду шкірку). Болгарський перець наріжте невеликими шматочками, шампіньйони - скибочками або кубиками, дрібно порубаєте зелень. Ретельно змішайте всі інгредієнти (масляну суміш, овочі і гриби). На столі насипте трохи борошна, змішайте її з розпушувачем. У середину покладіть отриману масляну масу, замісити не дуже круте тісто. Сформуйте кульки, викладіть на деко або у форму. Змастіть збитим яйцем і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте 35-40 хвилин. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |