Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати булочки з арахісової начинкою?
Рецепт солодких здобних булочок для любителів арахісу. В начинку можна додавати будь-яке варення або зробити її тільки з горішків. Ось рецепт:
Що знадобиться для приготування
500 грам борошна
180 мл. теплого молока
Дві столові ложки меду або цукор за смаком
Дві чайних ложки м'якого вершкового масла
Одне яйце
20 грам дріжджів
Щіпка солі

Для начинки

80 грам цукру
100 - 150 грам меленого арахісу
50 мл вершків
Дві чайних ложки будь-якого варення (можна без нього)
Приготування

Дріжджі розвести в теплому молоці, додати чайну ложку цукру, половину борошна, сіль, перемішати, щоб не було грудочок. Опару накрити і поставити в тепло на півгодини. Коли з'являться бульбашки, влийте мед (його попередньо розвести в невеликій кількості теплої водички), розтоплене масло, яйце. Розмішайте і поступово підсипати просіяне борошно.
добре вимісіть Тісто, скачайте в кулю і перекладіть в змащену маслом посуд. Накрийте, залиште на годину для підйому.

Потім розділіть на булочки, розкачайте кожну в коржик, змастіть начинкою і скрутіть рулетиком. Защипайте вздовж шва, складіть навпіл, зробіть надріз і розгорніть. Або просто розріжте на шматочки, з одного боку защипайте - вийдуть трояндочки.
Залишити на расстойку на 20 хвилин. Випікайте 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Категория: Рецепти |
| Теги: варення, розвести
Маківники
Фаршировані булочки
Як готується гостра сальса?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: