Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати баранячу спинку в эстрагоновом маринаді?
![]() Список продуктів: півтора кілограма спинний баранячої вирізки; перчик і сіль; 4 столів. ложки оливкової олії; Маринад: сік від одного лимончика; один пучок естрагону; одна порція готового голландського соусу; мелений чорний перчик; сіль; три столів. ложки оливкової олії; Овочі: один невеликий цукіні; 2 стручка червоного пепероні; Прибираємо з баранини зайвий жирок, промиваємо її холодною водичкою, обсушуємо і відбиваємо. Всі компоненти маринаду ретельно перемішуємо. Поміщаємо баранину в маринад на 2 години. Виймаємо з маринаду, сушимо рушником з паперу, звертаємо в рулетик і обв'язуємо шпагатом. Солимо і перчимо. Обсмажуємо на грилі на сильному вогні, кладемо в фольгу і доводимо до готовності на маленькому вогні. голландський соус Готуємо згідно інструкції, додаємо в нього естрагон рубаний і ретельно перемішуємо. Очищені цукіні ріжемо уздовж на скибочки, перець - на четвертинки і запікаємо овочі на грилі. Нарізаємо готову баранину, декоруємо печеними овочами і подаємо з естрагоновим соусом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |