Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати баранячу спинку в эстрагоновом маринаді?
Баранина і естрагон (або як його іноді у нас називаю тархун) здається, створені спеціально один для одного. З молодого баранчика блюдо приготується набагато швидше.
Список продуктів:
півтора кілограма спинний баранячої вирізки;
перчик і сіль;
4 столів. ложки оливкової олії;
Маринад:
сік від одного лимончика;
один пучок естрагону;
одна порція готового голландського соусу;
мелений чорний перчик;
сіль;
три столів. ложки оливкової олії;
Овочі:
один невеликий цукіні;
2 стручка червоного пепероні;

Прибираємо з баранини зайвий жирок, промиваємо її холодною водичкою, обсушуємо і відбиваємо.
Всі компоненти маринаду ретельно перемішуємо. Поміщаємо баранину в маринад на 2 години.
Виймаємо з маринаду, сушимо рушником з паперу, звертаємо в рулетик і обв'язуємо шпагатом. Солимо і перчимо. Обсмажуємо на грилі на сильному вогні, кладемо в фольгу і доводимо до готовності на маленькому вогні.

голландський соус Готуємо згідно інструкції, додаємо в нього естрагон рубаний і ретельно перемішуємо.
Очищені цукіні ріжемо уздовж на скибочки, перець - на четвертинки і запікаємо овочі на грилі.
Нарізаємо готову баранину, декоруємо печеними овочами і подаємо з естрагоновим соусом.

Категория: Рецепти |
| Теги: маринад, вогні
Олів'є з ікрою
Як приготувати борщ холодний по-Литовськи?
Як спекти шоколадно-ванільні кексики?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: