Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати бананово-журавлинний смузі?
Бананово-журавлинний смузі - це вітамінний коктейль, який чудово підійде і для дітей, і для святкового столу, і може бути сніданком, насиченим і корисним - відмінним початком нового дня! Що знадобиться для приготування Два банана Два - три великих зелених яблука 150 грам журавлини Дві склянки води питної або мінеральної води без газу Мед або цукор за смаком (додавати не обов'язково) Приготування Кількість продуктів дано з розрахунком на три - чотири порції. Якщо готуєте смузі влітку, то починайте приготування саме з підготовки бананів. Банани очистити від шкірки, нарізати кружечками. Покласти в морозилку хвилин на 10-15, тоді при подрібненні банани дадуть необхідну густину і в'язкість консистенції. Взимку можна цей пункт не дотримуватися. Яблука вимити, зрізати шкірку і видалити серединку з насінням. Нарізати шматочками. Журавлину можна брати свіжу або заморожену (якщо заморожена - розморожувати не треба). Завантажте всі інгредієнти в блендер, додайте цукор або мед за смаком. Але це не обов'язково - смузі і так вийде досить солодким завдяки бананам. Подрібніть фрукти до однорідної консистенції і розведіть двома - трьома склянками води (воду додавайте поступово - так легше регулювати густоту напою). Подавайте з листочками свіжої м'яти. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |