Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати баклажанові рулетики з морквою?
Чудова закуска на будь-який випадок. Баклажани начинюються морквою по-корейськи і рубаними горіхами. Гостроту закуски можна регулювати додаванням меленого чорного перцю - його можна додати більше або менше або взагалі не додавати. Що знадобиться для приготування Три великих баклажана 400 грам моркви по-корейськи 50 грам ядер волоського горіха Чотири часточки часнику Сіль і мелений гострий перець за смаком Рослинна олія Приготування Морквину по-корейськи можна купити готову в будь-якому супермаркеті або зробити за своїм рецептом. Волоські горіхи підсушіть в духовці або на сковорідці, порубаєте ножем або зітреш в ступці. Змішайте з морквою. Якщо хочете, щоб закуска вийшла гострою, додайте моркву меленого перцю. Баклажани очистіть від шкірки, наріжте вздовж тонкими смужками. Кожен скибочку посипте сіллю. Нехай трохи полежать, потім сік, який виділився струсіть, покладіть баклажани на сковорідку з розігрітим рослинним маслом. Злегка обсмажте з двох сторін. Перекладіть обсмажені баклажани в друшляк або на паперовий рушник, дайте стекти зайвому маслу. На більш широкий край баклажана викладіть начинку з моркви і горіхів, акуратно скрутіть рулетиком і закріпіть зубочисткою. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |