Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати баклажани з начинкою з сиру?
Начинка для баклажанів робиться з різних сортів сиру пармезану, м'якою бринзи, еммєнтальского сиру. Підібрати склад можна по своєму смаку, але бажано, щоб сири поєднувалися між собою і один не перебивав інші. Що знадобиться для приготування Шість баклажанів Два яйця 200 грам різних сирів (загальна вага) 100 грам м'якушки білого батона 300 мл. молока 12 великих листочків базиліка Дві часточки часнику Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Спочатку потрібно підготувати баклажани. Розріжте їх уздовж на дві половинки і покладіть в киплячу підсолену воду. Нехай варяться при невеликому кипінні десять хвилин. Воду злийте, баклажани остудіть. Коли охолонуть, злегка стисніть, щоб віджати воду і ложечкою обережно вийміть м'якоть. Трохи залиште на денці і стінках. В холодному молоці розмочіть хлібний м'якуш і теж його злегка відіжміть. М'якоть баклажанів крупно порубаєте. Змішайте її з хлібним м'якушем, посоліть і поперчіть, додайте яйця і дрібно нарізаний часник. Покладіть тертий сир і подрібнений базилік. Все ретельно перемішайте і цим фаршем наповніть половинки баклажанів. Поставте в духовку і запікайте півгодини на середньому вогні. Подавайте з томатним соусом, теплими або холодними. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |