Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати баклажани з начинкою з сиру?
![]() Що знадобиться для приготування Шість баклажанів Два яйця 200 грам різних сирів (загальна вага) 100 грам м'якушки білого батона 300 мл. молока 12 великих листочків базиліка Дві часточки часнику Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Спочатку потрібно підготувати баклажани. Розріжте їх уздовж на дві половинки і покладіть в киплячу підсолену воду. Нехай варяться при невеликому кипінні десять хвилин. Воду злийте, баклажани остудіть. Коли охолонуть, злегка стисніть, щоб віджати воду і ложечкою обережно вийміть м'якоть. Трохи залиште на денці і стінках. В холодному молоці розмочіть хлібний м'якуш і теж його злегка відіжміть. М'якоть баклажанів крупно порубаєте. Змішайте її з хлібним м'якушем, посоліть і поперчіть, додайте яйця і дрібно нарізаний часник. Покладіть тертий сир і подрібнений базилік. Все ретельно перемішайте і цим фаршем наповніть половинки баклажанів. Поставте в духовку і запікайте півгодини на середньому вогні. Подавайте з томатним соусом, теплими або холодними. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |