Главная » Статьи » Рецепти |
Як можна запекти печінка в горщику?
Вважається, що їжа, приготовлена в горшку набагато смачніше і корисніше. Цей рецепт простий в приготуванні, тому початківці господині можуть братися за нього без усякого побоювання, кінцевий результат буде відмінним. Печінка виходить соковита і смачна. Інгредієнти: Печінка - сімсот грамів; Цибуля ріпчаста - дві головки; Борошно - двадцять грамів; Сметана - двісті грамів; Масло рослинне; Спеції і сіль. Процес приготування: Перш необхідно промити печінку, після цього почистити і видалити плівки, порізати на брусочки. Після цього приперчити і присолити, потім додати борошно і перемішати. Смажити печінку приблизно дві хвилини, з додаванням рослинної олії. Цибуля ріпчаста необхідно очистити, а потім порізати на кубики, спасерувати. Підготувати горщик і викласти в нього цибулю і печінку, налити в нього сметану. Після цього поставити в піч (холодну), закрити горщик кришкою. Готувати приблизно одну годину, температура в духовці повинна бути близько двохсот п'ятдесяти градусів. В самому кінці треба додати покришеного часнику, додати зелень. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |