Главная » Статьи » Рецепти |
Як готується угорська закуска «Керзет»?
![]() Що знадобиться для приготування 500 грам сиру Кілька зубчиків часнику Чайна ложка червоного меленого перцю кмин Мелений за смаком Пучок кропу Сіль за смаком 150 - 200 грам вершкового масла Приготування Сир потрібно брати хороший, краще базарний, щоб був досить щільний і жирний. З кремоподібного магазинного сиру закуска може не вийти. Протріть сир через сито або добре розімніть виделкою. Додайте дрібно нарізаний кріп, кмин (його можна змолоти в кавомолці або потовкти в ступці), червоний мелений перець, пропущений через прес часник. Розмішайте і додайте м'яке вершкове масло. Посоліть за смаком. Хвилин через десять, коли всі інгредієнти з'єднаються, спробуйте сир на смак, якщо потрібно - підкоригуйте. Приберіть в холодильник щоб трохи застигла. Таким сиром можна нафарширувати помідори або болгарський перець (його після фарширування прибрати в холодильник, а перед подачею нарізати кружечками). Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |