Главная » Статьи » Рецепти

Як готується угорська закуска «Керзет»?
За складом продуктів закуска дуже нагадує всім відомий сир з часником. Але додавання вершкового масла робить смак іншим - не таким гострим, різким, а консистенцію більш вершковою і в теж час більш щільною.
Що знадобиться для приготування

500 грам сиру
Кілька зубчиків часнику
Чайна ложка червоного меленого перцю
кмин Мелений за смаком
Пучок кропу
Сіль за смаком
150 - 200 грам вершкового масла

Приготування

Сир потрібно брати хороший, краще базарний, щоб був досить щільний і жирний. З кремоподібного магазинного сиру закуска може не вийти.
Протріть сир через сито або добре розімніть виделкою. Додайте дрібно нарізаний кріп, кмин (його можна змолоти в кавомолці або потовкти в ступці), червоний мелений перець, пропущений через прес часник. Розмішайте і додайте м'яке вершкове масло. Посоліть за смаком. Хвилин через десять, коли всі інгредієнти з'єднаються, спробуйте сир на смак, якщо потрібно - підкоригуйте. Приберіть в холодильник щоб трохи застигла.
Таким сиром можна нафарширувати помідори або болгарський перець (його після фарширування прибрати в холодильник, а перед подачею нарізати кружечками). Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: сир, закуска
Як приготувати борщ холодний по-Литовськи?
Яловичина тушкована по-провансальски
Сирні вафлі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: