Що потрібно, це: капуста білокачанна, капуста червоно качанова, морква свіжа, цибуля ріпчаста, ананаси консервовані, майонез, молоко, гострий томатний соус (в автентичному рецепті потрібен саме вурчестерский соус).
Як готувати: обидва качана капусти промити, дрібно нашаткувати, змішати, трохи придавити і солі додати. Морквини тертої і нарізану цибульку тонкою соломкою додати, залити соусом. Перемішати і дати настоятися в холодильнику якийсь час.
Соус готується так: ложка молока змішується з двома ложками майонезу, ложкою гострого томатного соусу, двома ложками дуже дрібно нарізаних ананасів. Часничок можна подрібнений додавати, але все за бажанням. Перемішуйте, пробуйте, якщо не вистачає перцю або солі - додавайте. Соус надає цьому салату дуже незвичайний смак солодкувато-гіркий, пряний, загалом це дуже смачно!