Главная » Статьи » Рецепти

Як готується печиво «Торчетти»?
Цей десерт з італійської кухні, швидкий і нескладний у приготуванні. Чимось нагадує наше пісочне печиво, але виходить більш м'яким.
Що знадобиться для приготування

200 грам борошна
100 грам цукру
100 грам вершкового масла або маргарину
Десять грам розпушувача
Щіпка солі

Приготування

Борошно з розпушувачем просіяти на стіл гіркою, зробити в середині заглиблення. Покласти туди м'яке масло, присолити, влити трошки теплої води і замісити м'яке, гладке тісто. Накрити його плівкою або покласти у посуд з кришкою і залишити хвилин на 15-20.
Потім відривати від тесту невеликі шматочки, розкочувати джгутики товщиною приблизно в сантиметр, довжиною 10 см.
В окремий посуд насипати цукор, можна змішати його з ванільним цукром або з корицею. В цукрі обвалювати джгутики і згортати їх колечком або стискати кінці так щоб вийшов бублик овальної форми.
Викласти печиво на деко (його застелити пергаментом), поставити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати до золотистого кольору, хвилин 10-15.
Категория: Рецепти |
| Теги: джгутики, Печиво
Як готується смачний салат з буряком і яйцем?
Пудинг з яловичої печінки з грибами
20 рецептів смачних салатів
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: