Главная » Статьи » Рецепти |
Як готується печиво «Торчетти»?
![]() Що знадобиться для приготування 200 грам борошна 100 грам цукру 100 грам вершкового масла або маргарину Десять грам розпушувача Щіпка солі Приготування Борошно з розпушувачем просіяти на стіл гіркою, зробити в середині заглиблення. Покласти туди м'яке масло, присолити, влити трошки теплої води і замісити м'яке, гладке тісто. Накрити його плівкою або покласти у посуд з кришкою і залишити хвилин на 15-20. Потім відривати від тесту невеликі шматочки, розкочувати джгутики товщиною приблизно в сантиметр, довжиною 10 см. В окремий посуд насипати цукор, можна змішати його з ванільним цукром або з корицею. В цукрі обвалювати джгутики і згортати їх колечком або стискати кінці так щоб вийшов бублик овальної форми. Викласти печиво на деко (його застелити пергаментом), поставити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати до золотистого кольору, хвилин 10-15. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |