Главная » Статьи » Рецепти |
Як готується чахохбілі з курки?
Це дуже смачне, соковите і ароматне блюдо, для приготування якого можна брати і курячі стегенця і цілу тушку курки. Ні води, ні масла, ні жиру додавати ми не будемо. Що потрібно для приготування Курка вагою трохи більше кілограма (або стільки ж стегенець) Три великих стиглих помідора Дві великі цибулини Кілька зубчиків часнику Столова ложка вершкового масла Маленький стручок гіркого перцю Пучок кінзи Чайна ложка хмелі - сунелі Приготування Курку миємо, ріжемо на великі шматки, обсмажуємо на сухій сковорідці хвилин п'ятнадцять постійно перевертаючи щоб вийшла рівна рум'яна кірочка. Зменшуємо вогонь. Ошпарюємо окропом помідори, знімаємо шкірку. М'якоть ріжемо кубиками, викладаємо до курки, тушкуємо десять хвилин. Нарізану півкільцями цибулю обсмажуємо на окремій сковорідці у маслі до золотистого кольору. Перекладаємо до курки, тушкуємо ще півгодини. В кінці приготування кладемо подрібнений часник, сіль, спеції, перемішуємо, посипаємо зеленню і тушкуємо ще хвилин десять. Подаємо з рисом або картоплею. Дуже важливо щоб вогонь був маленьким, тоді м'ясо буде пропаренным і залишиться соковитим. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |