Главная » Статьи » Рецепти

Варення з апельсинових скоринок - як готувати?
Таке варення дивує чудовим ароматом, яскравим насиченим смаком і красивим апетитним виглядом. Як готувати варення з апельсинових кірок - читайте...
Необхідні такі продукти: двісті грам кірочок від апельсинів, один середнього розміру лимон, триста грам цукрового піску і столова ложка нарізаного кореня імбиру.

Як готувати: апельсинові скоринки необхідно помити, нарізати тонкою соломкою будь-якої довжини. Імбир чистимо і тонко ріжемо пластинками. Лимон миємо, нарізаємо дрібними кубиками прямо з м'якоттю.

Змішуємо імбир, апельсин, лимон, засипаємо цукром. Через дві години (може і раніше) скоринки дають сік. Ставимо каструлю на вогонь і ретельно розмішуємо скоринки з цукром.

Як тільки варення закипає - вогонь мінімум ставимо і варимо ще десять хвилин. Перемішувати не забуваємо. Вимикаємо вогонь.
Гаряче варення перекладаємо в баночки, закорковуємо. Можна зберігати деякий час в блюдце в холодильнику, а можна закочувати під металеві кришки.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: варення, вогонь
Салат з печінкою тріски
Як приготувати торт Панчо?
Як готуються бісквітні тістечка?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: