Ця закуска практично нікого з спробували її не залишить байдужими, а особливо це твердження відноситься саме до любителям такого продукту, як сир, які дуже полюблять це дивовижно смачне і ароматне блюдо. Готуються такі сирні палички на диво легко, ну а подавати готову закуску можна і в гарячому вигляді, хоча все ж найбільш смачною вона стане вже тоді, коли повністю охолоне. А для приготування такої приголомшливо смачною сирної закуски вам будуть потрібні такі складники: 250 грамів твердого сиру, 175 грамів пшеничного борошна (і ще трохи потрібно для панірування), 500 мілілітрів молока, 75 г вершкового масла, п'ять курячих яєць, а також панірувальні сухарі, ну і рослинне масло для смаження сирних паличок.
У відповідного розміру каструлі на невеликому вогні слід розтопити вершкове масло і додати потроху борошно і, постійно перемішуючи, продовжувати ще трохи нагрівати суміш. Знявши каструлю з вогню, додати молоко, перемішати до однорідності і знову прогріти до загустіння маси. Далі в тісто по одному додати три яєчних жовтки і натертий на дрібній тертці сир і гарненько розмішати. Також можна додати спеції або сушену зелень. Готове тісто оформити у вигляді прямокутного пласта, остудити і, загорнувши в плівку, відправити в холодильник, а коли воно вже добре охолоне, його потрібно буде порізати у вигляді довгих паличок. В окремій мисці збити два яйця, в глибоку тарілку висипати панірувальні сухарі і окремо борошно. Далі кожну паличку з сирного тіста обваляти в борошні, потім вмочити в яйця і після обваляти в сухарях, після чого відправити на сковорідку із розігрітою олією і обсмажувати з усіх боків до утворення рум'яної скоринки.