Вонтони - своєрідні китайські пельмені, зазвичай їх ліплять у формі вузлика або відкритого кувшинчика. За розміром вонтони нагадують невеликі фрикадельки, іноді їх подають в бульйоні Тісто для вантонов можна приготувати самостійно. На тридцять шість аркушів тесту нам знадобиться: дві склянки борошна, 1/3 склянки води, одне яйце, пів чайної ложечки солі. У чашці збиваємо яйце, вливаємо воду, солимо і перемішуємо. Борошно просіваємо в миску, робимо в центрі поглиблення і потроху вливаємо суміш з води і збитого яйця. Замішуємо тісто, якщо воно виходить занадто сухим, додаємо по одній чайн. ложечці води. Викладаємо тісто на посипану борошном поверхню і вимішуємо до еластичності. Формуємо з тіста дві кулі, накриваємо їх вологим кухонним рушником і залишаємо на півгодини. Через 30 хвилин, ділимо кулі на чотири однакові частини, дуже тонко розкочуємо (зручно використовувати машинку для приготування пасти) і розрізаємо на квадратики, размерчиком 9 х 9 сантиметрів. Готові листи тесту для вонтонів можна заморозити в холодильнику.