Главная » Статьи » Рецепти

Що таке виноградний цукор?
Виноградний цукор - це натуральний природний підсолоджувач, який отримують шляхом згущення виноградного соку. Термічну обробку при високій температурі він не проходить, в ньому зберігається максимальна кількість корисних речовин, немає ніяких добавок та ароматизаторів.
Виноградний цукор - це густа рідина. Із винограду видавлюють сік згущують його за допомогою центрифуги. Отриману густу рідину пропускають через натуральні фільтри з диатомитовой землі. Даатомит має здатність до адсорбції, великою пористістю і використовується як фільтр і адсорбент.
Після того, як виноградне сусло пройде через диатоминовую землю, виходить густа, прозора і дуже солодка рідина, без вираженого запаху і присмаку. На відміну від меду його можна нагрівати, а за солодощі він ні в чому меду не поступається і сумісний з будь-якими продуктами. Вираженого аромату, який є у меду або сиропу топінамбура, у виноградного цукру теж немає і будь-яких відмітних присмаків він також не має. При цьому повністю натуральний продукт.
Виноградний цукор можна додавати в різні страви і напої, можна пити просто розвівши водою або їсти ложкою. Глюкоза, яка в ньому знаходиться у натуральному, необробленому вигляді, всмоктується в кров майже миттєво, тому майже відразу відчувається прилив сил.
Цей продукт рекомендується і для дітей, і для дорослих як ідеальна добавка в якості підсолоджувача для різних страв і напоїв.
Категория: Рецепти |
| Теги: цукор, виноградний
Як приготувати смачний капустяний салат?
Як готується "Ледачий Бризол"?
Як готується огретен з вишнями?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: