Булгур - дуже корисна крупа, популярна на Сході. Попередньо даний вид крупи замочується, або відварюється до готовності, після чого додається в салати. Цей салатик внесе у ваш звичний раціон аромат і смак східної кухні. Потрібні такі інгредієнти, як бринза або ж козячий сир, помідор свіжий, булгур, сочевиця, оливкова олія, петрушка, часник, лимонний сік. Сіль і перець.
Як готується салат з булгуром і сочевицею: помідор обмиваємо і дуже тонко нарізаємо. Сочевицю і булгур окремо варимо до готовності (водичку неодмінно потрібно посолити). Зварену крупу і сочевицю змішуємо, додаємо нарізаний помідор. Часник тиснемо ножем, лушпиння знімаємо, додаємо до рубленному чесночку нарізану петрушку, сік лимона, оливкова масло і сіль з перцем. Заправляємо салат і вже в самому кінці додаємо козячий сир. Сир просто можна однаковими шматочками пальцями наламати. Якщо сирок більш менш щільний - нарізаємо його на кубики ножем.
Перемішуємо, пробуємо. Якщо спецій на ваш смак не вистачає - додаємо. Приємного апетиту!