Главная » Статьи » Рецепти

Салат з булгуром і сочевицею
Булгур - дуже корисна крупа, популярна на Сході. Попередньо даний вид крупи замочується, або відварюється до готовності, після чого додається в салати.
Цей салатик внесе у ваш звичний раціон аромат і смак східної кухні. Потрібні такі інгредієнти, як бринза або ж козячий сир, помідор свіжий, булгур, сочевиця, оливкова олія, петрушка, часник, лимонний сік. Сіль і перець.

Як готується салат з булгуром і сочевицею: помідор обмиваємо і дуже тонко нарізаємо. Сочевицю і булгур окремо варимо до готовності (водичку неодмінно потрібно посолити). Зварену крупу і сочевицю змішуємо, додаємо нарізаний помідор. Часник тиснемо ножем, лушпиння знімаємо, додаємо до рубленному чесночку нарізану петрушку, сік лимона, оливкова масло і сіль з перцем. Заправляємо салат і вже в самому кінці додаємо козячий сир. Сир просто можна однаковими шматочками пальцями наламати. Якщо сирок більш менш щільний - нарізаємо його на кубики ножем.

Перемішуємо, пробуємо. Якщо спецій на ваш смак не вистачає - додаємо.
Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: сир, помідор
Фініковий кекс
Як за 15 хвилин приготувати шоколадно-банановий рулет?
Медове печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: