Продукти: капуста свіжа (молода, стара) грам триста, горошок зелений консервований 200 грам, два пучки кропу, цибулі пучок зеленого і солоних огірочків п'ять штук, плюс сіль, олія для заправки (соняшникова).
Як готується салат зі свіжої капусти: капусту потрібно нарізати тонко, краще всього скористатися шатківницею, потім кільцями або подрібнити кубиками солоні огірочки.
Горошок зелений змішуємо з капустою та огірками. Кріп подрібнюємо дуже дрібно і додаємо в салат. Зелений цибулька теж нарізаємо і в салат відправляємо. Перемішуємо. Солимо. Якщо огірки солоні, то солі може і не знадобиться. Пробуйте і намагайтеся не пересолити. В кінці додаємо масло рослинне. Перемішуємо.
Смачний салат зі свіжою капустою готовий. Дуже смачний і легкий, подобається практично всім. Можна його змінити, виключивши огірочки або зелений горошок.