З звичайного курячого філе можна приготувати дуже багато смачних страв. Пропонуємо рецепт курячого філе, обсмаженого скибочками з горіхами і лимонною цедрою. Цедра пом'якшує м'ясо і додає йому тонкий аромат, а горіхи підсилюють смак м'яса. Ситна страва і яскраве. Отже, що потрібно: філе куряче одне, один лимон, жменя мигдалю. Сіль, перець мелений і олія рафінована олія для смаження.
Як готувати: м'ясо потрібно помити, посушити, нарізати соломкою, кубиками і будь-якими іншими формами, лимон помити і зняти терткою цедру, горіхи нарізати ножем. Розігріваємо сковорідку, наливаємо масло, шматочки мяса викладаємо і злегка обсмажуємо. Як тільки шматочки м'яса побіліють, тобто з'явиться легка скоринка, додаємо всю цедру, зняту з лимона, і січені горіхи. Перемішуємо і на середньому вогні смажимо. В кінці солимо і перчимо, перемішуємо в міру потреби.
Повністю прожарюється мяско вже хвилин за двадцять. Розкладаємо його за страв, захоплюючи шматочки м'яса, горішки і цедру. Подавати таку мяско найкраще з картоплею. Приємного!