Мова піде зовсім не про дорогих ексклюзивних десертах або дивовижних рецептах. Найскладнішим у приготуванні стравою називають блюдо, яке обов'язково подається на берберських весіллях. Це фарширований верблюд - найбільше, саме східне, дороге і вельми нетривіальне блюдо. Є просте пояснення того, чому саме фаршированого верблюда подають на весіллях цього кочового близькосхідного племені. Існує повір'я, що жир, витоплений під час приготування з верблюжих горбів, піднімає чоловічу силу на небачену висоту, сприятливо впливаючи в цілому на чоловічий організм. Тому фарширований верблюд вважається традиційним блюдом на всіх берберських весіллях. Готувати це блюдо дійсно дуже складно і довго. Спочатку вареними яйцями рибу фарширують і тушкують. У свою чергу, рибу тушкують всередині курки. Приготованими курми потім фарширується баран і смажиться на рожні. І тільки після всіх перерахованих етапів смажений баран закладається у підготовлену тушу верблюда. Нафаршировану тушу верблюда кладуть на піщану яму, закопують і розпалюють зверху багаття. Приготовленого верблюда подають цілком на весільний стіл.