Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити смажені помідори?
Цей рецепт краще приберегти для літа, коли стиглих, міцних помідорів в достатку. Дуже смачно з часничком, таке блюдо буде хорошою легкою закускою або доповненням до будь-яких овочів або до омлету, яєчні. Необхідні продукти Два - три середніх міцних помідора Дві столові ложки манної крупи Одна - дві часточки часнику Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинна олія Приготування Якщо вас насторожує присутність в рецепті манної крупи, можете її замінити іншою паніровкою, наприклад, традиційними панірувальними сухарями. Але смак буде інший, і панірування може розмокнути. З манкою ж виходить дуже незвично, спробуйте зробити кілька штук для порівняння і потім вирішите який варіант вам більше до смаку. Акуратно розрізаємо помідори на рівні кружечки однакової товщини. Часник подрібнюємо і змішуємо з манкою, додаємо сіль і перець. У цій паніровці обвалюємо кожен кружечок помідора і викладаємо на сковорідку де у нас вже розігріте рослинне масло. Обсмажуємо помідори до утворення рум'яної скоринки, перевертаємо і також обсмажуємо другу сторону. Подаємо як гарнір до м'яса, овочів, омлету або як закуску. Смачно і в холодному, і в гарячому вигляді. Паніровку можна додати улюблені спеції, наприклад, базилік - помідори з ним відмінно поєднуються. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |