Главная » Статьи » Рецепти

Як зробити смажені помідори?
Цей рецепт краще приберегти для літа, коли стиглих, міцних помідорів в достатку. Дуже смачно з часничком, таке блюдо буде хорошою легкою закускою або доповненням до будь-яких овочів або до омлету, яєчні.
Необхідні продукти
Два - три середніх міцних помідора
Дві столові ложки манної крупи
Одна - дві часточки часнику
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія

Приготування

Якщо вас насторожує присутність в рецепті манної крупи, можете її замінити іншою паніровкою, наприклад, традиційними панірувальними сухарями. Але смак буде інший, і панірування може розмокнути. З манкою ж виходить дуже незвично, спробуйте зробити кілька штук для порівняння і потім вирішите який варіант вам більше до смаку.
Акуратно розрізаємо помідори на рівні кружечки однакової товщини. Часник подрібнюємо і змішуємо з манкою, додаємо сіль і перець. У цій паніровці обвалюємо кожен кружечок помідора і викладаємо на сковорідку де у нас вже розігріте рослинне масло. Обсмажуємо помідори до утворення рум'яної скоринки, перевертаємо і також обсмажуємо другу сторону. Подаємо як гарнір до м'яса, овочів, омлету або як закуску. Смачно і в холодному, і в гарячому вигляді.
Паніровку можна додати улюблені спеції, наприклад, базилік - помідори з ним відмінно поєднуються.
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, омлету
Як зробити швидкі пиріжки з сирного тіста?
Моркву на пару
Рецепт смачного швидкого торта
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: