Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити курку в банку?
Рецепт чудовий і дуже практичний хоча б уже тому що вечеря для всього сімейства готується сам. Все, що вам потрібно буде зробити - це скласти шматочки курки в чисту суху банку і поставити банку в духовку. Що знадобиться для приготування (на літрову банку) Половинка курки (або ніжки, стегенця, крила) Ріпчасту цибулю Часник Сіль і чорний перець (мелений і горошком) Спеції для курки Приготування Курку або куряче м'ясо розрізати на шматочки середньої величини, приправити сіллю і меленим перцем, спеціями, приправами. Цибулю нарізати півкільцями, часник - кружальцями. Банку яку ви приготували для курки повинна бути чистою і обов'язково сухий. На дно кладемо шар курячого м'яса, пересипаємо цибулею, часником, перцем - горошком і знову шар м'яса. Банку до самого верху заповнювати не потрібно, досить буде до плічок. Коли почне виділятися жир, він буде підніматися вгору і витікати, тому потрібно залишити трохи місця. Накрити банку кришкою (скляної або металевої, можна затягнути харчовою фольгою) і поставити в холодну духовку. Обов'язково в холодну, м'ясо і банку повинні поступово нагріватися. Вогонь спочатку зробити середній, потім зменшити і готувати м'ясо в духовці півтори години. Відразу після приготування не діставати, нехай вона постоїть в духовці, просочиться соком, ароматами і трохи охолоне. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |