Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити бісквітний пиріг з вишнею?
Це один з варіантів пристраивания свіжої або замороженої вишні. Рецепт нескладний, всі інгредієнти доступні, виходить і смачно, швидко і порівняно недорого. Що знадобиться для приготування 500 грам свіжої або замороженої вишні без кісточок 170 грам вершкового масла або маргарину 170 грам цукрової пудри 170 грам борошна Три яйця Пакетик ванільного цукру Приготування Відокремлюємо жовтки від білків. Прибираємо білки до пори до часу в холодильник. Відміряємо половину цукрової пудри і розтираємо її з розм'якшеним вершковим олією або маргарином), жовтками до стану пишної однорідної маси. Білки з дрібкою солі збиваємо міксером, поступово додаємо другу половину цукрової пудри і продовжуємо збивати до стійких піків. Акуратно з'єднуємо жовткову і білкову суміші, просіваємо в них борошно, вимішуємо тісто. Викладаємо його у змащену маслом роз'ємну форму, зверху викладаємо вишні (сік злити). Відправляємо пиріг в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо півгодини. Даємо пирогу охолонути, посипаємо цукровою пудрою. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |