Главная » Статьи » Рецепти

Як зробити бісквітний пиріг з вишнею?
Це один з варіантів пристраивания свіжої або замороженої вишні. Рецепт нескладний, всі інгредієнти доступні, виходить і смачно, швидко і порівняно недорого.
Що знадобиться для приготування

500 грам свіжої або замороженої вишні без кісточок
170 грам вершкового масла або маргарину
170 грам цукрової пудри
170 грам борошна
Три яйця
Пакетик ванільного цукру

Приготування

Відокремлюємо жовтки від білків. Прибираємо білки до пори до часу в холодильник. Відміряємо половину цукрової пудри і розтираємо її з розм'якшеним вершковим олією або маргарином), жовтками до стану пишної однорідної маси.
Білки з дрібкою солі збиваємо міксером, поступово додаємо другу половину цукрової пудри і продовжуємо збивати до стійких піків. Акуратно з'єднуємо жовткову і білкову суміші, просіваємо в них борошно, вимішуємо тісто.
Викладаємо його у змащену маслом роз'ємну форму, зверху викладаємо вишні (сік злити). Відправляємо пиріг в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо півгодини. Даємо пирогу охолонути, посипаємо цукровою пудрою.
Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: цукрової, вишні
Як зробити банановий пудинг?
Маківники
Запіканка з м'ясним фаршем і брокколі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: