Главная » Статьи » Рецепти |
Як зробити ароматне масло?
Для ранкових бутербродів або для других страв, наприклад, вареної картоплі, можна приготувати вершкове масло з різними добавками з свіжої і сушеної зелені, сиру, часнику. Готується масло дуже легко, пробуйте і створюйте свої нові смаки і аромати. Вершкове масло з сиром і зеленою цибулею 50 грам м'якого вершкового масла Столова ложка дрібно нарізаного зеленого цибулі Дві столові ложки твердого сиру, натертого на дрібній тертці Чверть чайної ложки солі Чорний мелений перець за смаком Таке масло підійде до картоплі і підсушеним тостів. Вершкове масло з травами, часником і лимоном 50 грам м'якого вершкового масла Чайна ложка лимонної цедри (натертої на тертці) Дві чайних ложки петрушки (дрібно нарізати) Дві чайних ложки чебрецю (дрібно нарізати) Зубчик часнику (через прес) Чверть чайної ложки солі Чорний перець за смаком Це масло чудово підходить до овочів, приготованих на пару або на грилі, до риби, картоплі або просто на бутерброди. Вершкове масло з базиліком 50 грам вершкового масла (кімнатної температури) Столова ложка базиліка (дрібно нарізати) Чверть чайної ложки солі Чорний мелений перець за смаком Готується ароматне масло однаково, змінюються тільки добавки. Масло змішати з добавками і злегка збити виделкою. Залишити в теплі приблизно на півгодини, щоб воно просякло пахощами, потім прибрати в холодильник. Зберігати можна 5 - 7 днів або заморозити. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |