Главная » Статьи » Рецепти

Як запекти картоплю з маринованими огірочками і сметаною?
Таку картоплю роблять у багатьох кафе і фаст-фудах. Але домашня звичайно ж смачніше! Робиться все дуже просто, потрібен мінімальний набір продуктів, і виходить дуже смачно.
Що знадобиться для приготування (пропорції довільні)
Досить великий картопля
Мариновані огірочки
Сир твердих сортів
Сметана або дуже густий натуральний йогурт
Вершкове масло (не обов'язково)
Будь-яка свіжа зелень за смаком (краще всього підійде кріп)
Приготування

Картоплю чистити не треба, достатньо як слід вимити бульби і потерти жорсткою щіткою щоб видалити всі забруднення. Обсушити, кожну картоплину загорнути у фольгу і запекти в духовці до м'якості. Час запікання залежить від сорту картоплі і від величини бульб, на середні бульби йде приблизно близько години, на великі - півтори години. Перевірити на готовність можна якщо проткнути найбільший бульба - якщо він м'який - картопля готовий.

Доки картопля запікається, натріть сир на дрібній тертці. мариновані огірочки наріжте дрібними кубиками і змішайте зі сметаною чи густим йогуртом.

Готову картоплю дістаньте, акуратно розгорніть поки він ще гарячий. Розріжте бульби на дві частини (прямо у фользі), додайте сир, трохи масла, зелень і перемішайте з картопляної м'якоттю (недовго). Зверху покладіть огірочки зі сметаною і відразу ж подавайте. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: сметаною, картоплю
Як готується бефстроганов?
Як приготувати чаудер з лосося з вершками?
Як приготувати пиріг з плавленим сирком?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: