Главная » Статьи » Рецепти |
Як запекти картоплю з маринованими огірочками і сметаною?
Таку картоплю роблять у багатьох кафе і фаст-фудах. Але домашня звичайно ж смачніше! Робиться все дуже просто, потрібен мінімальний набір продуктів, і виходить дуже смачно. Що знадобиться для приготування (пропорції довільні) Досить великий картопля Мариновані огірочки Сир твердих сортів Сметана або дуже густий натуральний йогурт Вершкове масло (не обов'язково) Будь-яка свіжа зелень за смаком (краще всього підійде кріп) Приготування Картоплю чистити не треба, достатньо як слід вимити бульби і потерти жорсткою щіткою щоб видалити всі забруднення. Обсушити, кожну картоплину загорнути у фольгу і запекти в духовці до м'якості. Час запікання залежить від сорту картоплі і від величини бульб, на середні бульби йде приблизно близько години, на великі - півтори години. Перевірити на готовність можна якщо проткнути найбільший бульба - якщо він м'який - картопля готовий. Доки картопля запікається, натріть сир на дрібній тертці. мариновані огірочки наріжте дрібними кубиками і змішайте зі сметаною чи густим йогуртом. Готову картоплю дістаньте, акуратно розгорніть поки він ще гарячий. Розріжте бульби на дві частини (прямо у фользі), додайте сир, трохи масла, зелень і перемішайте з картопляної м'якоттю (недовго). Зверху покладіть огірочки зі сметаною і відразу ж подавайте. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |