Главная » Статьи » Рецепти |
Як замаринувати цибулю для салатів?
Дуже зручно мати під рукою маринований лук. У деяких салатах без нього не обійтися, а чекати поки промаринується цибулю є не завжди. Цибуля запропонованим рецептом маринується швидко і просто. Що знадобиться з продуктів Кілька репчатых цибулин 250 мл. води 65 - 70 мл укусу (9%) Три столові ложки цукру (без гірки) Половина столової ложки солі Приготування Цибулю чистимо, ріжемо півкільцями або кільцями (кому як подобається), складаємо в невелику баночку. Для маринаду змішуємо воду з сіллю і цукром, доводимо на слабкому вогні до кипіння. Як тільки закипить, вливаємо оцет. Знову доводимо до кипіння і гарячим маринадом заливаємо цибулю. накриваємо кришкою, чекаємо поки охолоне (приблизно годину - півтора). Все, лук готовий, можна додавати в салати або пропонувати як гарнір до смаженого м'яса, котлет, отбивным або шашликів, риби і навіть в плов замість звичайного лука. Готовий маринований цибулю відмінно зберігається в холодильнику. І охолоджений він набагато смачніше. Якщо любите в салаті дрібно нарізану цибулю, перед тим як додати, відіжміть і наріжте дрібними шматочками. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |