Главная » Статьи » Рецепти

Як замаринувати цибулю для салатів?
Дуже зручно мати під рукою маринований лук. У деяких салатах без нього не обійтися, а чекати поки промаринується цибулю є не завжди. Цибуля запропонованим рецептом маринується швидко і просто.
Що знадобиться з продуктів

Кілька репчатых цибулин
250 мл. води
65 - 70 мл укусу (9%)
Три столові ложки цукру (без гірки)
Половина столової ложки солі

Приготування

Цибулю чистимо, ріжемо півкільцями або кільцями (кому як подобається), складаємо в невелику баночку.
Для маринаду змішуємо воду з сіллю і цукром, доводимо на слабкому вогні до кипіння. Як тільки закипить, вливаємо оцет. Знову доводимо до кипіння і гарячим маринадом заливаємо цибулю. накриваємо кришкою, чекаємо поки охолоне (приблизно годину - півтора). Все, лук готовий, можна додавати в салати або пропонувати як гарнір до смаженого м'яса, котлет, отбивным або шашликів, риби і навіть в плов замість звичайного лука.
Готовий маринований цибулю відмінно зберігається в холодильнику. І охолоджений він набагато смачніше.
Якщо любите в салаті дрібно нарізану цибулю, перед тим як додати, відіжміть і наріжте дрібними шматочками.
Категория: Рецепти |
| Теги: лук, цибулю
Як приготувати блинно-сирну запіканку?
Як приготувати смугастий сирний десерт?
Як приготувати овочеву запіканку «Південна»?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: