Главная » Статьи » Рецепти

Як спекти шоколадний бісквіт?
У бісквіта багато достоїнств, і одне з них - коржі швидко просочуються, і прошарок може бути будь - сметана з цукром, згущене молоко, повидло або масляний, вершковий крем.
Що знадобиться для приготування
Склянку цукру
П'ять яєць
80 грам борошна
80 грам крохмалю
Три - чотири столові ложки какао
Дві чайних ложки розпушувача
Приготування

Змішуємо всі сухі інгредієнти і просіваємо. Яйця збиваємо з цукром, це робити краще міксером на високій швидкості, щоб маса збільшилася як мінімум вдвічі і стала пишною, однорідною. Поступово підсипаємо просіяне суміш і обережно лопаткою або ложкою (не міксером!) перемішуємо повільно і акуратно. Грудочок бути не повинно, тому підсипати суміш буквально по столовій ложці - так легше вимішувати.

Роз'ємну форму змащуємо маслом (краще застелити пергаментом або папером для випічки і її теж змастити олією) і обережно виливаємо тісто. Верх розрівнюємо, ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо до готовності. Оскільки в бісквіті є розпушувач, він підніметься в будь-якому випадку і всі обережності при випічці класичного бісквіта дотримуватися не обов'язково. Готовий бісквіт можна відразу ж дістати з духовки і розрізати на два - три коржа.
Категория: Рецепти |
| Теги: міксером, суміш
Як готується курячий плов в горщиках?
Булочки з м'ясом і сиром
Айвар (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: