Главная » Статьи » Рецепти |
Як спекти шоколадний бісквіт?
У бісквіта багато достоїнств, і одне з них - коржі швидко просочуються, і прошарок може бути будь - сметана з цукром, згущене молоко, повидло або масляний, вершковий крем. Що знадобиться для приготування Склянку цукру П'ять яєць 80 грам борошна 80 грам крохмалю Три - чотири столові ложки какао Дві чайних ложки розпушувача Приготування Змішуємо всі сухі інгредієнти і просіваємо. Яйця збиваємо з цукром, це робити краще міксером на високій швидкості, щоб маса збільшилася як мінімум вдвічі і стала пишною, однорідною. Поступово підсипаємо просіяне суміш і обережно лопаткою або ложкою (не міксером!) перемішуємо повільно і акуратно. Грудочок бути не повинно, тому підсипати суміш буквально по столовій ложці - так легше вимішувати. Роз'ємну форму змащуємо маслом (краще застелити пергаментом або папером для випічки і її теж змастити олією) і обережно виливаємо тісто. Верх розрівнюємо, ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо до готовності. Оскільки в бісквіті є розпушувач, він підніметься в будь-якому випадку і всі обережності при випічці класичного бісквіта дотримуватися не обов'язково. Готовий бісквіт можна відразу ж дістати з духовки і розрізати на два - три коржа. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |