Главная » Статьи » Рецепти

Як спекти повітряні фруктові мафіни?
Багато рецепти стараннями наших хазяєчок були «адаптовані» під недорогі продукти, які можна без зусиль знайти в наших магазинах. Так і з цим рецептом. Оливкова олія замінили соняшниковою, свіжовичавлений сік - пакетованим і в результаті отримали доступний і легкий рецепт.
Необхідні продукти
Одне яйце
Стакан апельсинового соку
Півтори склянки борошна
Шість столових ложок рослинного масла
Півсклянки цукру
Чайна ложка соди (погасити оцтом)
Пакетик ванільного цукру
Свіжа або консервована вишня (за бажанням)
Приготування

Яйце збити з цукром, влити рослинне масло, сік, додати гашене соду, ванільний цукор і поступово вводити просіяне борошно. Тісто не повинно бути густим, приблизно як на оладки. Якщо хочете отримати дуже пишні мафіни, то заповнюйте форми на половину, якщо більш щільні, то на 2/3 від об'єму форми. В середину можна покласти по вишеньці без кісточки.

Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати 30 хвилин. Готові маффіни дістати з формочок, остудити і посипати цукровою пудрою. З цієї кількості продуктів виходить 16 штук.
Сік можна брати будь-фруктовий з легкою кислинкою. Кількість цукру в рецепті приблизне, орієнтуйтеся на свій смак.
Категория: Рецепти |
| Теги: без, сік
Як готуються млинці з сиром?
Варення з пелюсток троянди
Як готуються тістечка з бісквіту?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: