Хлібопічки є вже у багатьох, звичайно книжечки з інструкціями і рецептами йдуть в комплекті. Але не у кожної такої книжечці є рецепт хліба з цибулею. Хліб з цибулею виходить неймовірно ароматним, з хрусткою скоринкою і потрапляють скибочками підсмаженого лучка. Отже, ось що потрібно: дріжджів одна чайна ложечка, борошна пшеничного чотириста грам, солі півтори - дві чайні ложечки, одна чайна ложечка солі, рослинної олії (краще всього підходить оливкова) дві столові ложки. Води 260 мл
відерце всипаємо спочатку дріжджі, потім борошно, потім сіль, цукор, потім масло рослинне і тільки в кінці воду. При подачі звукового сигналу слід у відерце засипати одну крупно нарізану цибулину. Закрити кришку і чекати. Час виставляється, як на звичайний білий хліб (4 години).
до Речі, якщо цибулька попередньо обсмажити до золотистої скоринки на сковорідці, потім цей обсмажений цибуля закласти в тісто при замісі, в цьому випадку хлібець ще більш смачним виходить!