Главная » Статьи » Рецепти |
Як спекти бісквітно-пісочний пиріг зі сливами?
В багатошаровій два види тіста і соковита начинка з слив. Якщо ви любите поєднання розсипчастого і м'якого тіста з начинкою з фруктів - пиріжок обов'язково вам сподобається. Незважаючи на різне тісто, що готується він недовго. Що знадобиться для пісочного тіста 80 грам цукру Одне яйце 300 грам борошна 125 грам холодного вершкового масла Дві столові ложки холодної води Для бісквітного тіста 200 грам борошна 50 мл молока Два яйця 160 грам цукру 50 мл рослинного масла 90 грам вершкового масла Півтори чайних ложки розпушувача Для начинки - 700 грам слив Приготування Для пісочного тіста змішуємо борошно і цукор, додаємо холодне масло, нарізане шматочками, всі перетираємо в крихту. Вливаємо воду і яйце, швидко замішуємо тісто. Прибираємо його в холодильник на 15 хвилин. Охолоджене тісто кладемо у форму, розподіляємо по денця, робимо бортики. Ставимо в морозилку на 10 хвилин. Для бісквітного тіста збиваємо яйця з цукром в пишну піну, до збільшення обсягу в два рази. Потім кладемо м'яке вершкове масло, знову добре збиваємо. Вливаємо молоко і рослинне масло. Додаємо борошно з розпушувачем і вимішуємо тісто ложкою. В тісто кладемо нарізані шматочками сливи (приблизно третина від загальної кількості). Пісочне тісто наколюємо виделкою, при температурі 220 градусів випікаємо 10 хвилин. викладаємо на корж четвертинки слив, присипаємо крохмалем і цукровою пудрою. Виливаємо бісквітне тісто, зверху викладаємо кілька четвертинок злив. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо приблизно сорок хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |