Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати желе з ряжанки з сухофруктами?
Ряжанка для желе береться звичайна, магазинна. Сухофрукти - на ваш смак, дуже добре поєднується ряжанка з курагою, желе виходить з пікантною кислинкою. Для любителів солодкого можна зробити з родзинками. Необхідні продукти 750 грам ряжанки Половина склянки цукру (за смаком, можна покласти третину склянки) 100 грам кураги (або інших сухофруктів) 30 грам желатину Приготування Ряжанку можна брати будь - густу з високим відсотком жирності або рідку з низьким вмістом жиру. Желатин попередньо замочуємо у відповідності з інструкцією на упаковці. Потім ставимо його на слабкий вогонь і розпускаємо, не даючи закипіти. Коли желатин повністю розчиниться, знімаємо з вогню і охолоджуємо. Курагу моєму під проточною водою, потім ошпарюємо окропом, даємо стекти воді. Нарізаємо невеликими шматочками. Ряжанку перемішуємо з цукром поки цукор повністю не розчиниться. Вливаємо желатин в ряжанку (вона стане досить рідкою, але так і повинно бути), розмішуємо і розливаємо по підготовленим креманках або піали. Заповнюємо посуд наполовину. Потім викладаємо курагу і зверху заливаємо рештою ряжанкою. Прибираємо в холодильник до повного охолодження. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |