Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати желе з ряжанки з сухофруктами?
Ряжанка для желе береться звичайна, магазинна. Сухофрукти - на ваш смак, дуже добре поєднується ряжанка з курагою, желе виходить з пікантною кислинкою. Для любителів солодкого можна зробити з родзинками.
Необхідні продукти
750 грам ряжанки
Половина склянки цукру (за смаком, можна покласти третину склянки)
100 грам кураги (або інших сухофруктів)
30 грам желатину
Приготування

Ряжанку можна брати будь - густу з високим відсотком жирності або рідку з низьким вмістом жиру.
Желатин попередньо замочуємо у відповідності з інструкцією на упаковці. Потім ставимо його на слабкий вогонь і розпускаємо, не даючи закипіти. Коли желатин повністю розчиниться, знімаємо з вогню і охолоджуємо.
Курагу моєму під проточною водою, потім ошпарюємо окропом, даємо стекти воді. Нарізаємо невеликими шматочками. Ряжанку перемішуємо з цукром поки цукор повністю не розчиниться. Вливаємо желатин в ряжанку (вона стане досить рідкою, але так і повинно бути), розмішуємо і розливаємо по підготовленим креманках або піали. Заповнюємо посуд наполовину. Потім викладаємо курагу і зверху заливаємо рештою ряжанкою. Прибираємо в холодильник до повного охолодження.
Категория: Рецепти |
| Теги: желе, желатин
20 кращих рецептів тортів
Бутерброди з сиром
Як приготувати халву з волоських горіхів
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: