Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати зелений суп з сиром?
У скарбничку нескладних і малокалорійних літніх супів пропоную додати ще один рецепт. Цей супчик об'єднує два улюблених перших страви - зелені щи і сирний суп.
Що знадобиться для приготування (пропорції на 3-х літрову каструлю)

Два літри води (можна трохи більше)
Дві картоплини
Одна цибулина
Одна морквина
Два солодких болгарських перцю
Два - три плавлених сирка
Пучок свіжої зелені шпинату
Пучок зеленого цибулі
Два яйця
Сіль і приправи за смаком

Приготування

Цей супчик можна готувати і навесні, коли тільки з'являється перша свіжа зелень молода кропива, шпинат, салатні листя - підійде будь-яка зелень, крім кислого щавлю. Якщо додаєте салатні листя, обов'язково спробуйте на смак, щоб вони не горчили (листочок розріжте на три - чотири частини і залийте окропом, через кілька хвилин спробуйте на смак і листочок, і воду). Овочі навесні можна використовувати заморожені.

Моркву натріть на тертці, цибулю дрібно наріжте, картоплю наріжте кубиками або соломкою. Воду доведіть до кипіння, покладіть нарізані сирки і постійно перемішуйте, поки вони не розчиняться. Відразу ж додайте картоплю, посоліть і варіть хвилин десять.

Поки вариться картопля, обсмажте цибулю і моркву в мінімальній кількості олії. До готової картоплі додайте заморожені овочі (або свіжі), доведіть до кипіння, варіть ще близько десяти хвилин. додати засмажку. Коли овочі будуть готові, покладіть в суп збиті яйця і зелень. Швидко помішуйте, доведіть суп до кипіння і зніміть з вогню.
Категория: Рецепти |
| Теги: кипіння, суп
Печиво на пиві
Як приготувати блинно-сирну запіканку?
Теплий салат з грибами (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: