Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати зелений суп з сиром?
У скарбничку нескладних і малокалорійних літніх супів пропоную додати ще один рецепт. Цей супчик об'єднує два улюблених перших страви - зелені щи і сирний суп. Що знадобиться для приготування (пропорції на 3-х літрову каструлю) Два літри води (можна трохи більше) Дві картоплини Одна цибулина Одна морквина Два солодких болгарських перцю Два - три плавлених сирка Пучок свіжої зелені шпинату Пучок зеленого цибулі Два яйця Сіль і приправи за смаком Приготування Цей супчик можна готувати і навесні, коли тільки з'являється перша свіжа зелень молода кропива, шпинат, салатні листя - підійде будь-яка зелень, крім кислого щавлю. Якщо додаєте салатні листя, обов'язково спробуйте на смак, щоб вони не горчили (листочок розріжте на три - чотири частини і залийте окропом, через кілька хвилин спробуйте на смак і листочок, і воду). Овочі навесні можна використовувати заморожені. Моркву натріть на тертці, цибулю дрібно наріжте, картоплю наріжте кубиками або соломкою. Воду доведіть до кипіння, покладіть нарізані сирки і постійно перемішуйте, поки вони не розчиняться. Відразу ж додайте картоплю, посоліть і варіть хвилин десять. Поки вариться картопля, обсмажте цибулю і моркву в мінімальній кількості олії. До готової картоплі додайте заморожені овочі (або свіжі), доведіть до кипіння, варіть ще близько десяти хвилин. додати засмажку. Коли овочі будуть готові, покладіть в суп збиті яйця і зелень. Швидко помішуйте, доведіть суп до кипіння і зніміть з вогню. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |