Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати запіканку з риби з овочами?
Для запіканки підійде будь-яка жирна риба. Овочі можна вибрати по своєму смаку, наприклад - кабачок, болгарський перець, цибуля, картопля. У зимовий час можна зробити запіканку з додаванням моркви, картоплі і цибулі. Що знадобиться для приготування 400 грам рибного філе Дві великі цибулини Один великий болгарський перець 500 грам картоплі 500 грам кабачків 150 мл. рибного або овочевого бульйону 150 мл. сухого білого вина 400 грам свіжих або консервованих помідор 50 грам вершкового масла Дві столові ложки борошна Столова ложка паприки Сіль і спеції за смаком Трохи рослинного масла Приготування Цибулю потрібно нарізати кільцями, солодкий перець - великими шматками. Розігріти в сковороді вершкове масло і обсмажити в ньому овочі до розм'якшення. Поки овочі смажаться, чистимо картоплю і ріжемо його великими кубиками. Додаємо до овочів. Обсмажуємо хвилин 5-7. Кабачки очистити від шкірки, ріжемо кружечками і теж додаємо в сковорідку. Обсмажуємо ще п'ять хвилин при помішуванні. Додаємо до овочів рослинне масло, паприку. Борошно розвести в бульйоні або воді, вливаємо до овочів. Через п'ять хвилин додаємо 150 мл вина, нарізані помідори, зелень і доводимо до кипіння. За смаком заправляємо спеціями і сіллю. Тушкуємо на слабкому вогні 15 хвилин. Потім додаємо рибне філе, викладаємо все у форму і ставимо в духовку. Запікаємо 25-30 хвилин і подаємо з гарніром з розсипчастого рису. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |