Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати закусочні млинці?
Млинці готуються не на борошні, а на картопляному крохмалі. З гострою начинкою вони поєднуються ідеально. Начинку, до речі, ви можете налаштувати під свій смак - зробити більш гостру або навпаки, додати сметану для пом'якшення смаку. Що знадобиться для млинчиків Чотири яйця Чотири столові ложки майонезу Чотири столові ложки картопляного крохмалю Сіль і перець за смаком Рослинне масло для смаження Для начинки Два плавлених сирка Чотири відварних яйця Кілька часточок часнику Майонез Приготування Спочатку готуємо начинку. Яйця і сирки трьом на дрібній тертці, часник пропускаємо через часникодавку. Все змішуємо і за смаком заправляємо майонезом. Для млинчиків збиваємо яйця віночком, солимо і перчимо. Додаємо майонез, збиваємо ще раз. Якщо любите більш ніжне тісто, то замініть майонез сметаною, але тоді тісто потрібно буде додати столову ложку рослинної олії. В рідку суміш додаємо крохмаль, все розмішуємо, щоб не було грудочок. розігріваємо Сковорідку, змащуємо рослинним маслом, наливаємо трохи тіста і випікаємо млинець як зазвичай - підрум'янюючи з двох сторін. На готовий млинець викладаємо шар начинки, згортаємо рулетом, охолоджуємо і нарізаємо шматочками. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |