Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати закусочні млинці?
Млинці готуються не на борошні, а на картопляному крохмалі. З гострою начинкою вони поєднуються ідеально. Начинку, до речі, ви можете налаштувати під свій смак - зробити більш гостру або навпаки, додати сметану для пом'якшення смаку.
Що знадобиться для млинчиків
Чотири яйця
Чотири столові ложки майонезу
Чотири столові ложки картопляного крохмалю
Сіль і перець за смаком
Рослинне масло для смаження

Для начинки

Два плавлених сирка
Чотири відварних яйця
Кілька часточок часнику
Майонез
Приготування

Спочатку готуємо начинку. Яйця і сирки трьом на дрібній тертці, часник пропускаємо через часникодавку. Все змішуємо і за смаком заправляємо майонезом.

Для млинчиків збиваємо яйця віночком, солимо і перчимо. Додаємо майонез, збиваємо ще раз. Якщо любите більш ніжне тісто, то замініть майонез сметаною, але тоді тісто потрібно буде додати столову ложку рослинної олії. В рідку суміш додаємо крохмаль, все розмішуємо, щоб не було грудочок.
розігріваємо Сковорідку, змащуємо рослинним маслом, наливаємо трохи тіста і випікаємо млинець як зазвичай - підрум'янюючи з двох сторін. На готовий млинець викладаємо шар начинки, згортаємо рулетом, охолоджуємо і нарізаємо шматочками.
Категория: Рецепти |
| Теги: збиваємо, більш
Як приготувати закусочне печиво "Трикутнички"?
Як приготувати картопляні кульки для гарнірів?
Як зробити банановий пудинг?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: