Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати вівсяні мафіни з начинкою?
У пишних, ароматних мафінах всередині начинка з кокосової стружки і маку. Але це не єдиний варіант, і ви завжди можете замінити її начинкою з горіхів, сухофруктів, повидла або вареного згущеного молока. Що знадобиться для тіста 100 грам сметани 30 грам вершкового масла 75 грам цукру Одне яйце 110 грам борошна Цедра половинки лимона 50 грам вівсяних пластівців Столова ложка розпушувача Пакетик ванільного цукру Для начинки По 25 грам маку і кокосової стружки Дві столові ложки сметани Столова ложка цукру Приготування Вершкове масло розтопити, остудити до кімнатної температури. Змішати сметану з яйцем, влити олію, додати цукор, лимонну цедру і ванільний цукор. Всі компоненти ретельно змішати. В окремому посуді з'єднати борошно з розпушувачем і вівсяними пластівцями. Додати суху суміш в рідку і замісити тісто. Дати йому трохи постояти щоб розбухли вівсяні пластівці. Для начинки змішати мак і кокосову стружку, цукор. Додати сметану, розмішати. На дно формочки покласти ложку тесту, потім трохи начинки і зверху закрити тістом. Випікати при температурі 180 градусів хвилин 35 - 40, час приготування залежить від духовки. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |