Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати відкритий пиріг з овочами?
Пиріжок схожий на домашню піцу з дріжджового тіста. Начинка багатошарова, в ній крім овочів є і гриби, і ковбаска, сир, зелень, спеції. Допускаються різні варіації, якщо щось з продуктів не підходить, створіть свій варіант начинки.
Що знадобиться для тіста
10 грам сухих дріжджів
100 мл. молока
Одне яйце
Половина чайної ложки цукру
Столова ложка рослинного масла
250 грам борошна
Сіль за смаком
Для начинки потрібні гриби, сосиски, цибулю, помідори, кабачок, болгарський перець, майонез, сир, сіль і перець.
Приготування

Молоко злегка підігріваємо і розчиняємо в теплому молоці дріжджі і цукор. Залишаємо в теплі на двадцять хвилин. як тільки дріжджі почнуть пінитися, виливаємо їх у миску, додаємо яйце, сіль, масло, все перемішуємо. Всипаємо просіяне борошно, замішуємо м'яке тісто, залишаємо його в теплі на півгодини (накрийте рушником або покладіть тісто в каструлю.

Форму з бортиками змащуємо маслом. Кабачок, помідори і сосиски ріжемо кружальцями, гриби - скибочками, перець - кубиками. Дрібно ріжемо зелень. Цибулю ріжемо кільцями, обдаємо окропом. Натираємо на тертці сир.
Викладаємо тісто у форму, розподіляємо, робимо бортики. Денце змащуємо майонезом. Викладаємо шарами - кабачки, гриби, цибулю, солимо і перчимо. Далі йде шар переца, сосиски, помідори і майонез. Ставимо в гарячу духовку, випікаємо близько години. незадовго до готовності посипаємо тертим сиром і зеленню.
Категория: Рецепти |
| Теги: сир, ГРИБИ
Як приготувати смачне апельсинове варення без шкірки?
Що приготувати з фаршу?
Яловичина з брюссельською капустою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: